søndag den 10. november 2013

Pandekager, glutenfrie


Pandekager af glutenfri pandekage mix fra Bob's Red Mill......

 
 
Det skal du bruge, til 8 små pandekager:
  • 160 g Pandekage mix (Bob's Red Mill) glutenfri
  • 1 stor æg
  • 180 ml mælk
  • 15 ml olie
 
 
 
Sådan gør du:
 
Bland alle ingredienser i en skål, og pisk det godt med en håndmixer eller piskeris, indtil dejen er jævn.
 

Varm panden op til medium/høj temperatur, hvis det ikke er slip-let pande, så husk olie, eller andet flydende fedtstof på panden. Hæld dejen på panden, når dejen begynder ligesom at boble (se billede) skal den vendes.....



Steg den færdig, indtil den er gyldenbrun. Hvis man laver pandekagerne efter opskriften, kan der blive 8 stk. hvor de er ca 10 cm i diameter.
Det gjorde jeg ved de første, men jeg synes, at hvis man laver små tykke pandekager af denne mix, så bliver smagen lidt melet. Så ved den sidste dej lavede jeg dem store og tynde, de blev så lækre sprøde, og smagen er rigtig god.


Her er de serveret med rørsukker, honning og marmelade ..... velbekom!
 
 
 Pandekager lavet af Finax mix
 





1 kommentar:

  1. Hejsa ... tusind tak, jeg blev rigtig glad, da jeg læste hvad du har skrevet. Jeg har oprettet mig på Findeopskrifter.dk.

    Go' dag til dig også

    Mvh Gitte

    SvarSlet