Det skal du bruge:
- 3 æg
- 250 g rørsukker
- 400 g squash (revet groft)
- 350 g mel (Schär, glutenfri, mix c)
- ½ tsk bagepulver
- 2 tsk natron
- 1 tsk salt
- 2 tsk vanilje
- 3 tsk kanel
- 1½ dl hasselnødder
- 2½ dl olie
Sådan gør du:
Æg og sukker piskes ca 5 min. på maskine. Squash rives groft, nødder hakkes, og de tørre ingredienser blandes.
Sættes i ovnen på 190 grader i ca 40 min. Mærk efter med en tandstik om den er færdig, hænger der dej ved, skal den have lidt mere.
Tag den ud af ovnen, og lad den afkøle.....
Til osteglasur skal du bruge:
- 100 g flødeost
- 75 g smør (rigtig smør)
- 75 g flormelis
- 1 tsk. vanilje
- ½ tsk kanel
Den smager himmelsk, velbekom!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar