mandag den 26. august 2013

Squashkage, glutenfri

Squashkage er absolut ynglings kagen, her i huset, og det skal være den med oste "glasur"



Det skal du bruge:
  • 3 æg
  • 250 g rørsukker
  • 400 g squash (revet groft)
  • 350 g mel (Schär, glutenfri, mix c)
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk vanilje
  • 3 tsk kanel
  • 1½ dl hasselnødder
  • 2½ dl olie








Sådan gør du:

Æg og sukker piskes ca 5 min. på maskine. Squash rives groft, nødder hakkes, og de tørre ingredienser blandes.

 
 




 
Det hele blandes i maskinen, og det røres godt sammen med olie. Det hældes i en smurt bradepande, drysset med lidt glutenfri mel.


Sættes i ovnen på 190 grader i ca 40 min. Mærk efter med en tandstik om den er færdig, hænger der dej ved, skal den have lidt mere.

Tag den ud af ovnen, og lad den afkøle.....


Til osteglasur skal du bruge:
  • 100 g flødeost
  • 75 g smør (rigtig smør)
  • 75 g flormelis
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ tsk kanel
Det røres sammen til en blød masse, og smøres ovenpå kagen.


Den smager himmelsk, velbekom!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar