Det skal du bruge til 3 personer:
- 1 svinemørbrad
- salt og peber
- 2 spsk smør
- ½ dl bouillon
- 350 g champignon
- 2 fed hvidløg
- 400 g grønne bønner
- 1 rød peber
- ½ løg
- 2 dl fløde
- 1 spsk estragon
- 100 g flødeost
Sådan gør du:
Puds mørbraden af, krydr med salt og peber, og brun den i smør, ved middelhøj varme.
Tilsæt bouillonen, dæmp varmen og lad mørbraden simre færdig under låg, i ca 15 minutter .....
Rens champignonerne, skær dem i mindre stykker og hak hvidløgene. Rist champignoner og hvidløg gyldne i smør ......
Tilsæt halverede bønner og rød peberfrugt i strimler, og lad dem riste med et par minutter .......
Tag mørbraden af panden, og hold den varm i stanniol. Hak løg, sautér i stegeskyen og tilsæt fløde og estragon. Lad saucen koge ind, og rør osten i .......
Servér mørbraden i tynde skiver, sammen med de hvidløgsstegte grøntsager og ostesaucen ....
Velbekom!
TIPS: Kan serveres med kartoffelbåde med skræl .......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar