Det skal du bruge til 16 stk:
- 200 g groft rismel
- 3 spsk Maizena
- 25 g øko gær
- 3 dl dansk vand
- 75 g smør/margarine
- 1 tsk salt
- 1 tsk timian
- 1 tsk bagepulver
- 100 g revet emmentaler
- 16 skiver bacon
- lidt majsmel til bordet (æltning)
Sådan gør du:
Riv osten ...
Gæren opløses i dansk vandet, tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det køre i røremaskinen i ca 5 minutter, dejen skal være lidt våd/klæg. Drys lidt majsmel ud på bordet, hæld dejen ud, og ælt majsmel ind i dejen, til den slipper, men stadig er klæg....
Dejen deles ud i 16 lige store stykker, og trilles til "fingre"
Dernæst vikles der et stykke bacon om hver ....
De lægges på en bageplade med bagepapir, og hæver under fugtigt klæde i 30 minutter.
Sættes i ovnen ved 225 grader (varmluft 200 grader) i ca 15 minutter, eller til de er gyldne....
Afkøles på risten, de smager godt lune og kolde, kan fryses!
Velbekom ..... Mums!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar