Luftige glutenfrie frøstykker ... hurtige grove rundstykker til morgenbordet, da de ikke skal hæve!
Det skal du bruge, til 6 stk:
- 50 g solsikkefrø
- 30 g sesamfrø
- 30 g hørfrø
- 30 g rensede havregryn (glutenfri)
- 2 spsk Fiberhusk (gul pakke)
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 4 æg
- 100 g creme fraiche eller græsk yoghurt
Sådan gør du:
Bland frøene med havregryn, Fiberhusk, bagepulver og salt. Rør æg og creme fraiche i, og rør det godt sammen i røremaskinen, og lad dejen hvile i ca 10 minutter....
Form dejen til 6 boller, med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir....
Bag bollerne ved 180 grader i 30 minutter..
Servér dem med det samme .... velbekom!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar