Lækre sprøde knækbrød, glutenfrie ....
Det skal du bruge:
- 1 dl mandler
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 spsk Fiberhusk (gul pakke)
- 2 spsk smør
- 1 dl vand
- ½ tsk salt
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader....
Blend mandlerne til de er pulveriseret...
Bland de pulveriserede mandler, frøene, Fiberhusk, salt sammen i en røremaskine, og bland det godt...
Smelt smørret, og tilsæt det sammen med vandet i blandingen, og rør godt igennem.
Hæld dejen ud på bagepapir ....
Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen ud derimellem, med en kagerulle....
Skær dejen ud med en pizzaskærer i passende stykker ...
Sluk ovnen, og lad knækbrødet hvile i ovnen i ca 30 minutter - eller til det er tørt....
Bræk knækbrødet fra hinanden, og nyd det med en god ost ... velbekom!
TIPS: Nødde-knækbrødet er også godt til frokost!
Prøv det med hytteost og friske hindbær - eller med frisk salat og æg ... mmmm!
Link til anden opskrift med ....knækbrød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar