onsdag den 30. april 2014

Semper glutenfri landbrødsmix .....

Lækkert landbrød, som smager dejligt, og holder sig frisk i nogle dage, uden at blive tør....

 
 
 
Det skal du bruge til et brød:
  • 1 pk Semper landbrødsmix
  • 3½ dl lunken vand (40 grader)
  • ½ dl olie (brug den du plejer)
  • 1 pose tørgær (er med i pakken)
  • 1 tsk salt (står ikke i opskriften, men jeg synes den bliver for fersk uden det ekstra salt)
 

Sådan gør du:
Hæld det lunkne vand og olien i røremaskinen, og tilsæt melblanding og tørgær. Rør dejen i ca 5 minutter i maskinen, eller til den er jævn. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir ....


Form dejen til et rundt brød, og dæk den med husholdningsfilm ....


Dejen skal hæve i ca 30 minutter, og snit derefter brødet med en kniv ...


Opvarm ovnen til 250 grader. Sæt brødet i ovnen og sænk temperaturen til 225 grader. Bag brødet i ca 25 minutter .... til det er gyldent og lyder hult, når du banker let under bunden på brødet....


Velbekom!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar