onsdag den 11. december 2013

Brændte mandler med cacao/kanel


Glutenfri juleslik .... men pas på, man bliver afhængig, mums!

 
 
Det skal du bruge:
  • 200 g mandler
  • 90 g rørsukker
  • 2 tsk kakao
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk smør



Sådan gør du:

Bland mandler, sukker, kakao og kanel. Varm blandingen op ved høj varme, til sukkeret smelter. Skru ned for varmen, og lad blandingen småsimre under omrøring i 10 minutter. Tilsæt smørret, og lad det simre i yderligere et par minutter.



Hæld mandlerne ud i en bradepande med bagepapir, og vend rundt i dem til sukkeret stivner. Lad dem afkøle på pladen.


Velbekom!
 
 
 
TIPS: Mandlerne bliver lysere, og ligner mere almindelige brændte mandler, hvis du undlader kakaoen. Men kakaoen giver en fin og fyldig smag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar