torsdag den 16. januar 2014

Frøstykker


Luftige glutenfrie frøstykker ... hurtige grove rundstykker til morgenbordet, da de ikke skal hæve!


Det skal du bruge, til 6 stk:
  • 50 g solsikkefrø
  • 30 g sesamfrø
  • 30 g hørfrø
  • 30 g rensede havregryn (glutenfri)
  • 2 spsk Fiberhusk (gul pakke)
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 4 æg
  • 100 g creme fraiche eller græsk yoghurt


Sådan gør du:
Bland frøene med havregryn, Fiberhusk, bagepulver og salt. Rør æg og creme fraiche i, og rør det godt sammen i røremaskinen, og lad dejen hvile i ca 10 minutter....



Form dejen til 6 boller, med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir....


Bag bollerne ved 180 grader i 30 minutter..

 
 
Servér dem med det samme .... velbekom!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar