torsdag den 18. april 2013

Brug stegepose


   Nakkesteg med nye kartofler, salat og hjemmelavet dressing....alt sammen selvfølgelig glutenfrit!!



Nakkestegen smøres ind i rød pesto, og ligges i en stegepose, og ind i ovnen på 160 grader i 2½ time, derefter tages den ud og hviler i stegeposen mens man laver salaten.


Der koges nye kartofler med skræl...

Salat og hjemmelavet dressing



Salaten her består af: Økologisk baby mix salat, agurk, champignon, cherry tomater, feta og ovnristede peanuts




Den hjemmelavede dressing: Creme fraiche 18%, et fed hvidløg, lidt olie, salt, Piripiri (Aarstiderne) og paprika!

Man kan lave en sauce af væden fra stegen, den skal koges godt ind, og der hældes lidt fløde i, og varmes op.

Stegen tages ud af stegeposen



Det hele er klar til servering 




                                                            Velbekom, håber det smager Jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar