fredag den 12. april 2013

Hjemmelavet madpandekage glutenfri






Det skal du bruge til 4 stk:

  • 2 spsk. boghvedegryn
  • 2 spsk. Fiberhusk (den gule pakke)
  • ½ tsk.  salt
  • 2  æg
  • 1½ æggehvide
  • ½ dl. mælk
  • 75 g cremefraiche 18%
  • smør til stegning


Sådan gør du:

Bland boghvedegryn, fiberhusk og salt. Pisk æg, æggehvide, mælk og cremefraiche sammen og rør det i. Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande, og lad dem køle af.


TIP:  Man skal være hurtig, da dejen hurtig bliver tyk, på grund af FiberHusken

2 kommentarer:

  1. skal prøves i dag...tak :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber de smager dig, min søn synes de smager godt. Velbekom :-)

      Slet