fredag den 22. november 2013

Glutenfrie pebernødder .....


Uhmm .... kommer helt i julestemning, når huset dufter af julebag!

 
 
Det skal du bruge:
  • 150 g glutenfri mel (eks. "sweet" hvid sorgum mel, fra Bob's Red Mill)
  • 50 g kokosfibre (kokosmel malet til fint mel)
  • 3 spsk rørsukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk stødt nelliker
  • 1 knsp hvid peber
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 æg
  • 3 spsk ahornsirup
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk vand

 
 
Sådan gør du:
 
Bland mel, kokosfibre, rørsukker, bagepulver og krydderier. Rør æg, sirup og fløde i. Saml dejen med vandet, og tril den til små kugler (der er til ca. 80 stk.)
 

Sæt kuglerne på en bageplade, og bag dem ved 190 grader i 12 min. Lad dem køle af på risten.



Velbekom!


Her er link til hvad Sorghum flour er, og kan anvendes til: Sorghum mel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar