torsdag den 21. november 2013

Økologisk Mung bønne pasta....

Mung bønne pasta i pesto sauce.....!

 
 
Det skal du bruge:
  • 1 pk Mung bean fettuccine
  • 50 g smør
  • 2 spsk glutenfri mel
  • ½ l mælk
  • 100 g revet ost
  • 3-4 spsk grøn pesto
  • 1 fed hvidløg
  • salt & peber
  • 1 pk kyllinge inderfilet
  • 1 pk bacon tern
  • 1 pose frisk spinat
 


 
 
Sådan gør du:
 
Skyl spinatbladene godt, lad dem dryppe af for vand, eller dup dem tørre!
Rist bacontern, skær kyllingen i mindre stykker, og svits dem sammen med bacon. Tilsæt spinatbladene, og vend det rundt med kødet...
 
 
Sæt 2 liter vand over, og når det koger, tilsæt lidt salt, og pastaen kommes i, og koger i ca 7-8 minutter. Når de er al-dente, hældes vandet fra, og skyl dem kort under den kolde hane....
 
 
Smelt smør i en gryde, tilsæt mel, og pisk indtil det er jævn. Tilsæt mælk lidt efter lidt, varm godt igennem, mens der piskes indtil saucen er tyk. Tilsæt derefter presset hvidløg, pesto, ost og smag til med salt og peber...

Nu er det hele færdigt, og klar til at blive anrettet ....

Velbekom!
 
 
Det er til dato, den bedste pasta vi har smagt, den smager som pasta lavet på hvede. Kan klart anbefales at prøve, men pas på .... du bliver afhængig!

Pasta'en er lavet på økologiske Mung bønner og vand!
 
 
Her kan du læse mere om pastaen: Organic Mung Bean Fettuccine

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar