tirsdag den 19. november 2013

Pulled chicken


Pulled chicken .... er den nemme udgave af pulled pork, og det smager fantastisk godt!

 
 
 
Det skal du bruge:
  • 1 pakke kyllingefilet (4 stk)
  • 1 fl. BBQ sauce
  • 1 øl (glutenfri)
  • 3 fed hvidløg
  • 2 løg
  • Salt & peber
  • Chili og tørret koriander



Sådan gør du:

Start med at hakke løgene fint, kom dem i gryden, og sauter dem. Pres hvidløg i, læg kyllingestykkerne ned i gryden, sammen med øl, BBQ sauce og krydderier. Dækker væden ikke, suppleres der med vand.


Kyllingen skal simre med låg ca 1 time, derefter tages låget af, og det skal småsimre 1 times tid mere. Hold øje med at væden dækker, ellers suppleres med mere vand.
Kyllingen tages op af gryden, og væden skal koges ind til ca det halve, så der bliver en god sauce.


Man tager 2 gafler og trækker kyllingekødet fra hinanden, så kødet bliver strimlet/trevlet, og saucen fra gryden hældes over, og blandes godt sammen med kødstrimlerne (ikke sikkert alt sauce skal bruges)


Tilbehør:

  • Fladbrød/tortillas (glutenfri, hjemmelavet)  link: madpandekage, glutenfri
  • Salat, tomat, agurk, revet gulerod, stegt grønkål, poppede ris ... link: poppede ris
  • cremefraiche, tacosauce

  •  
     
    Velbekom!

     

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar