tirsdag den 21. januar 2014

Nødde - knækbrød


Lækre sprøde knækbrød, glutenfrie ....


Det skal du bruge:
  • 1 dl mandler
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 spsk Fiberhusk (gul pakke)
  • 2 spsk smør
  • 1 dl vand
  • ½ tsk salt


Sådan gør du:

Tænd ovnen på 160 grader....
Blend mandlerne til de er pulveriseret...

Bland de pulveriserede mandler, frøene, Fiberhusk, salt sammen i en røremaskine, og bland det godt...
Smelt smørret, og tilsæt det sammen med vandet i blandingen, og rør godt igennem.
Hæld dejen ud på bagepapir ....


Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen ud derimellem, med en kagerulle....


Skær dejen ud med en pizzaskærer i passende stykker ...

 
Træk det over på en bageplade, og sæt den i ovnen i ca 20 minutter, eller indtil de bliver fint gyldne .... kan evt. sætte ovnen på varmluft de sidste 5 minutter...
Sluk ovnen, og lad knækbrødet hvile i ovnen i ca 30 minutter - eller til det er tørt....


Bræk knækbrødet fra hinanden, og nyd det med en god ost ... velbekom!




TIPS: Nødde-knækbrødet er også godt til frokost!
Prøv det med hytteost og friske hindbær - eller med frisk salat og æg ... mmmm!



Link til anden opskrift med ....knækbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar