onsdag den 29. januar 2014

Pizza

Lækker og nem glutenfri pizza i bradepanden.....



Det skal du bruge til 1 bund:
  • 4 æg
  • 1 dl creme fraiche eller græsk yoghurt
  • 3 spsk Fiberhusk (gul pakke)
  • 1 dl grov rismel/majsmel (½ dl á hver)
  • 2 dl blandede kerner (hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og boghvedegryn)
  • 1 stor gulerod
  • 1½ tsk salt
  • 1½ tsk bagepulver
  • Fyld efter smag ....

Sådan gør du:
Riv guleroden ....

Rør alle ingredienser sammen, og bred dejen ud på en bradepande med bagepapir .....


Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader, tjek at den er fin gylden.....


Tag bunden ud, og top den med tomatsauce, ost og fyld efter smag ....


Pizzaen færdigbages i ca. 10 minutter, til osten er gylden ...
Server med en stor skål salat til .... velbekom!

Se også: Pizza med broccoli/aubergine bund og Pizza med blomkålsbund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar