søndag den 2. februar 2014

Søndagsboller

Lækre boller, der er gode til brunch bordet, da de smager super med pålæg på .....


 


Det skal du bruge til ca 12 boller:
  • 25 g gær (øko)
  • 7 dl lunken vand
  • 1 spsk honning
  • 1½ tsk salt
  • 3 spsk smeltet smør
  • 250 g fuldkorns rismel
  • 150 g boghvedemel
  • 100 g majsmel
  • 4 spsk Fiberhusk


Sådan gør du:
Opløs gæren i det lunkne vand, lad det stå i ca 5 minutter. Tilsæt Fiberhusk rør indtil det gelere, og tilsæt de øvrige ingredienser, rør det godt i røremaskinen, eller ælt det godt. Lad dejen hæve under fugtigt klæde i 45 minutter ...

 
Form dejen til 12-16 boller, sæt dem på en bageplade med bagepapir....


Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 15 minutter, sæt ovnen på varmluft, og giv dem yderligere 5 minutter til de er gyldne.....

Velbekom!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar