mandag den 3. marts 2014

Kokoskylling med blomkålsris ....

Lækker ret, der dufter himmelsk ...... Og så er der jo lige de der blomkålsris, mums!



Det skal du bruge til 3 personer:
  • 450 g kylling inderfilet
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 dl fløde
  • 1 bouillonterning
  • 2 fed hvidløg
  • 1 porre
  • saft af ½ lime eller citronsaft
  • 2 spsk grøn pesto
  • 1 broccoli i buketter
  • 1 chili
  • 1 blomkål
  • 2 spsk smør


Sådan gør du:
Hæld kokosmælk og fløde i en gryde og varm op. Tilsæt bouillonterningen, presset hvidløg, porre skåret i halve ringe, citronsaft, pesto og finthakket chili.....



Lad det simre, mens kyllingekødet skæres i mindre stykker, kommes derefter i gryden, lad det simre i 20 minutter ....


Broccoli'en skylles og deles i buketter, lægges i gryden, der kommes låg på, og det simrer yderligere 10 minutter, eller til broccoli'en er færdig ....



Sådan laves blomkålsris:
Skyl blomkålen, skær den i mindre stykker, riv den på den grove side af rivejernet, eller kør den igennem foodprocessoren .....


Den findelte blomkål, steges på en pande med lidt smør i ca. 10 minutter ....


Servér blomkålsrisen med kyllingegryden .....

Velbekom!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar