søndag den 19. januar 2014

Lasagne med hvidkålsplader...

Smagfuld og lækker lasagne, og så naturlig glutenfri ...


Det skal du bruge til 3 pers.:
  • ½ hvidkål
  • 1 løg
  • 1 spsk smør
  • 1 ds hakkede tomater
  • 500 g oksefars
  • 2 tsk timian
  • 3 dl fløde
  • 200 g flødeost
  • 1 knsp revet muskatnød
  • 150 g bacon
  • salt og peber


Sådan gør du:
blancher hvidkålsbladene i letsaltet vand, og lad dem dryppe af i en sigte ...


Hak løget. Svits oksekød og løg i smørret, og tilsæt de hakkede tomater, timian, salt og peber. Lad kødsovsen koge igennem, og smag til med salt og peber....


Varm fløden op, rør flødeosten i og smag til med muskat, salt og peber.


Smør et ovnfast fad, og læg hvidkål, kødsovs og ostesovs lag for lag. Begynd og afslut med hvidkålen....
Dæk det øverste lag hvidkål med bacon ....


Bag lasagnen midt i ovnen ved 210 grader i 35 minutter...


Den smager fantastisk, man kan ikke smage den er lavet på hvidkålsplader, så kom bare i gang .... velbekom!

TIPS: server med en god tomatsalat ...


 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar