torsdag den 31. oktober 2013

Pizzasnegle, glutenfri

er altid et hit, og fyldet kan varieres efter smag .....



Det skal du bruge:
  • ca. 400 g Schär brød mix (mix B)
  • 1 pk tørgær
  • 2 spsk FiberHusk
  • ½ l lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 6 spsk olie
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g glutenfrie havregryn
  • 1 glas færdigkøbt pizzasauce
  • revet ost
  • peperoni, skåret i små stykker
  • Oregano til at drysse ovenpå, inden den rulles sammen



 
 
Sådan gør du:
 
Lun vandet, og hæld det i røremaskinen, sammen med FiberHusk og rør i ca 5 min, til det gelere. Tilsæt de øvrige ingredienser, hold noget af melet tilbage, da det kan variere hvor meget der skal i. Rør i maskinen i ca 5-10 minutter, lad det derefter stå i ca 10 minutter. Hæld derefter dejen ud på bordet, og ælt mel i, indtil dejen ikke hænger i mere.
Rul dejen ud med en kagerulle, brug gerne lidt mel ....
 


Så er den klar til fyld, her har jeg brugt færdigkøbt pizzasauce, revet ost og peperoni ....


Nu skal den bare rulles sammen, og skæres ud i passende stykker ....


Og lægges på en bageplade, med bagepapir. Lad det stå og hæve i ½ time, under et klæde ....


Sættes i ovnen ved 200 grader, i 15 - 20 minutter, eller indtil de er pænt gyldne. Tages ud til afkøling.


Velbekom!
 
 
TIPS:  Ud af samme dej, tog jeg lidt fra til rundstykker, og burgerboller. Emil skulle på weekend tur med vennerne, så for at ikke stå med for meget, og han stadig kunne få helt friskbagt med, valgte jeg denne løsning. Mega nemt for mig, og Emil var tilfreds med resultatet.
 
De blev penslet med vand, og fik et drys sesamfrø, og bagt sammen med pizzasneglene.
 
De blev penslet med vand, og fik et drys birkes, og bagt sammen med pizzasneglene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar