søndag den 15. september 2013

Pizza med bund af broccoli/aubergine....

Fyld med masser af kantareller, spansk chorizo pølse og revet ost....

 
 
Det skal du bruge til bunden:
  • 1 broccoli
  • 1 aubergine
  • 5 æg
  • 1 spsk basilikum
  • ½ spsk groft salt
  • 50 g revet ost, gerne parmsan
 

Til fyldet:
  • 1 pk kantareller (eller find dem selv i skoven, klart at foretrække)
  • 1 spansk chorizo pølse
  • revet ost, mængde efter smag
  • oregano til drys ovenpå
  • 1 glas pizzasauce (færdigkøbt)


 
 
Sådan gør du:
 
Skær broccoli, og aubergine ud i passende stykker, og kør dem gennem foodprocesseren, groft revet!
 
 
 
Bland de øvrige ingredienser i, pisk æg, og rør det hele godt sammen....
 
 
 
Hæld det på en bageplade, med bagepapir, og pres det godt sammen, så det ligger helt tæt presset på pladen....
 

Sæt bunden nederst i ovnen på 225 grader (gerne pizzaprogram) i ca 30-40 minutter, eller indtil den har taget farve.

 
 
Fyld fyldet på, og sæt den i ovnen på 225 grader (pizzaprogram) i ca 15-20 minutter, eller indtil osten er fint gyldent...
 

Smager himmelsk, velbekom!
 
 
TIPS: Rucolasalat ovenpå smager dejligt. Et par håndfulde, når den lige er taget ud af ovnen!
 

Se også: pizza med blomkålsbund og pizza

Ingen kommentarer:

Send en kommentar