tirsdag den 11. juni 2013

Knækbrød

Hjemmelavet glutenfri knækbrød!
 



Det skal du bruge:

  • 1 dl hirseflager
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkerkerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3½ dl glutenfri mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2½ tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl raps olie

 

 
Sådan gør du:
 
 
Rør alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt vand og olie, og rør det hele sammen til en jævn dej, der deles i to lige store portioner. Rul hver portion ud til et kvadrat imellem to stykker bagepapir, skær hver portion ud i ca 16 firkanter med en pizzaskærer, og læg dejpladerne på en bageplade!


 
 

 



 
 
Bag knækbrødene i 15-20 min. ved 200 grader.
 


De smager super godt, mums!

 
 
OBS!!

Der er nogle af stykkerne, der ikke er blevet så pæne, men det er jo fordi jeg ikke er god til, at rulle dejen ud i et kvadrat, men de smager stadig godt!
 


 
 Link til anden opskrift med .... Nødde-knækbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar